קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

סיגרים תאריך אגוז פטה

סיגרים תאריך אגוז פטה
סיגרים תאריך אגוז פטה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם גבינת שמנת, חתיכות אגוז, פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרושוטו תאריך סיגרים מתכון, לחמניות תאריך ואגוזים, ו עוגיות אגוז ותאריך.

הוראות

1
גבינת שמנת, פטה, אגוזי מלך ותאריכים יחד במעבד מזון, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצד של הקערה, עד האגוזים קצוצים דק תערובת משולב היטב. מילוי מהיר-צונן על ידי הקפאה עד קר (כדי להקל על הטיפול), 15 עד 20 דקות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תאריכיםתאריכים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחסנית 8 גיליונות של פילו לחתוך לרוחב מחסנית לתוך 4 רצועות (כל כ 12-על ידי 4 אינץ'), הזמנת הנותרים פילו לשימוש נוסף.
3
מחסנית רצועות פילו, ולאחר מכן למקם מחסנית בין יריעות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק (כדי לשמור על פילו מלהתייבש) ולכסות במגבת מטבח (כדי לעזור לשמור על נייר או לעטוף פלסטיק במקום).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים גיליון 1 של פילו עם סוף קצר קרוב אליך על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסה) ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מגלגלים כף סקנט של מילוי בין הידיים שלך לתוך יומן ומקום באורך 3 אינץ ' במרכז גיליון פילו, במקביל לסוף קצר. מקפלים פילו לשניים, סוגר יומן, ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מגלגלים כף סקנט של מילוי בין הידיים שלך לתוך יומן ומקום באורך 3 אינץ ' במרכז גיליון פילו, במקביל לסוף קצר. מקפלים פילו לשניים, סוגר יומן, ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
החל בסוף יומן, להפשיל מאפה דומה סיגר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה קלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הפוך לחמניות יותר, משאיר 1/2 אינץ ' של מקום בין סיגרים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים עד פילו הוא זהב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* סיגרים בלתי מוסווים לשמור קפוא עד 1 שבוע. כדי להקפיא, לשים סיגרים על תבנית אפייה מעוטרת להקפיא עד המשרד מאוד, על 1 שעה, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק sealable. כאשר מוכן לאפות, לא להפשיר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סיגרים קפואים על תבנית אפייה ומניחים ישירות בתנור במשך 20 עד 25 דקות.* אם באמצעות פילו קפוא, הקפד לעקוב אחר הוראות היצרן להפשרה זה; אם אתה ממהר ולנסות להפשיר אותו מהר מדי, סביר להניח שבסופו של דבר עם מסה מתסכלת של סדינים תקועים יחד או ערימה של קרעים.* פילו טרי שמעולם לא הוקפא הוא תענוג לעבוד איתו; אתה עלול למצוא אותו שכותרתו "בצק שטרודל". חפש אותו בשווקים בינלאומיים, יווניים, מזרח תיכוניים, או מזרח אירופה.
מרכיבים שתצטרך
בצק שטרודלבצק שטרודל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®