סיד חצי פרדו עם בייגלה קרום
סיד Semifreddo עם בייגלה הקרום הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ ליים, פרורי בייגלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: עוגת ליים מתוקה עם קרום בייגלה מלוח, Coconut Lime Semifreddo, ו חמוציות ליים Semifreddo עם עוגה פאונד.
הוראות
קו 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ניילון נצמד, ומאפשר לו לתלות בנדיבות על הקצוות.
מערבבים פירורי בייגלה, חמאה, וסוכר חום בהיר בקערה בינונית. הקש תערובת לתוך התחתון 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת כיכר מוכן.
להקציף חלב מרוכז ממותק, מיץ ליים, גרידת ליים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
מערבבים סוכר, מים וסירופ תירס בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 8 עד 10 דקות.
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות לבנים ומלח במהירות בינונית עד התרופפות, על 1 דקה. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לטאטא עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
כאשר מוכן, עם מיקסר פועל על מהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מערבבים על 1/3 של מרנג לתערובת סיד. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. לגרד תערובת לתוך קרום קפוא לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק. להקפיא לפחות 8 שעות.
כאשר מוכן לשרת, לנגב את הצדדים של מחבת כיכר עם מגבת לחה עם מים חמים. באמצעות לעטוף פלסטיק, למשוך את semifreddo למעלה והחוצה על מגש; להשליך לעטוף פלסטיק. תחתוך ותגיש מיד.