קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סינדי ממש טובה בתפוחי אדמה מוקרמים.

סינדי ממש טובה בתפוחי אדמה מוקרמים.
תפוחי אדמה מוקרמים ממש טובים של סינדי יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1007 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה, פירורי קרקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: אספרגוס גראטן...מפואר וטוב!, טוב כמו פירה אבל ללא שומן, ו חום טוב תפוחי אדמה חנוקים.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, ולאפשר להתקרר עד תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד. חותכים לפרוסות 1/4 אינץ', ומניחים לתבנית אפייה של 1 ליטר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים את פירורי קרקר וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים את החרדל, מלח, פלפל, גבינת צ ' דר עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק; לשפוך על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מפזרים עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרקרים זהובים והרוטב מבעבע, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות