סינדי ממש טובה בתפוחי אדמה מוקרמים.
תפוחי אדמה מוקרמים ממש טובים של סינדי יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1007 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה, פירורי קרקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: אספרגוס גראטן...מפואר וטוב!, טוב כמו פירה אבל ללא שומן, ו חום טוב תפוחי אדמה חנוקים.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים, ולאפשר להתקרר עד תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד. חותכים לפרוסות 1/4 אינץ', ומניחים לתבנית אפייה של 1 ליטר; מניחים בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים את פירורי קרקר וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה; להפריש.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים את החרדל, מלח, פלפל, גבינת צ ' דר עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק; לשפוך על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרקרים זהובים והרוטב מבעבע, 35 עד 45 דקות.