קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סינדי ממש טובה בתפוחי אדמה מוקרמים.

סינדי ממש טובה בתפוחי אדמה מוקרמים.
תפוחי אדמה מוקרמים ממש טובים של סינדי יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1007 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה, פירורי קרקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: אספרגוס גראטן...מפואר וטוב!, טוב כמו פירה אבל ללא שומן, ו חום טוב תפוחי אדמה חנוקים.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים, ולאפשר להתקרר עד תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד. חותכים לפרוסות 1/4 אינץ', ומניחים לתבנית אפייה של 1 ליטר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים את פירורי קרקר וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים את החרדל, מלח, פלפל, גבינת צ ' דר עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק; לשפוך על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מפזרים עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרקרים זהובים והרוטב מבעבע, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה