סינטה לימון טימין
סינטה לימון טימין נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 342 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייקים סינטה העליון בשר בקר, מלח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לימון קורנית קולינס, לימון טימין מרטיני, ו עוף לימון-טימין.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את קליפת הלימון, השום, הטימין, המלח והפלפל. מניחים בצד 1 כף תערובת תיבול לסטייקים. בסיר קטן ממיסים חמאה; מערבבים פנימה מיץ לימון ותערובת התיבול שנותרה. מניחים בצד ושומרים על חום.
לשפשף סטייקים עם תערובת תיבול שמורות. גריל סטייקים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 8-12 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
מגישים עם רוטב חמאה שמור.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק סינטה עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.