סינטה מוקפץ
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סינטה מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סטייק עגול, עגבניות משומרות, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו עוף וברוקולי מוקפץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת או בווק מטגנים את הבצל, הפלפלים והשום בחמאה עד שהירקות רכים.
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, הסוכר, מלח השום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים סטייק; מכסים ומבשלים עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.