קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סינטה מוקפץ

סינטה מוקפץ
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סינטה מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סטייק עגול, עגבניות משומרות, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו עוף וברוקולי מוקפץ עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת או בווק מטגנים את הבצל, הפלפלים והשום בחמאה עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, הסוכר, מלח השום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים סטייק; מכסים ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.