סיר איטי סטייק שוויצרי
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שום, חמאה, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי איטי, סטייק שוויצרי לבישול איטי, ו סטייק שוויצרי איטי.
הוראות
בקערה רדודה משלבים את הקמח, הפלפל והמלח.
חותכים סטייק לשש חתיכות בגודל הגשה; מחפר בתערובת קמח.
במחבת גדולה, סטייק חום בחמאה.
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל סטייק. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהבשר רך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה]()
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה