קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סיר טלה וכליה חם

סיר טלה וכליה חם
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טלה וכליה חם סיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה, הצוואר האמצעי של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 160 c. סימן גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את חתיכות הבשר של כל שומן עודף ולשטוף את כל רסיסים רופפים של עצם (לפעמים את העצמות להתפצל כאשר הקצב חותך אותם).
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
לקלף את השומן המקיף את הכליה. ניק את העור בצד המעוגל של כל כליה ולצייר אותו בחזרה בכל צד עד שהוא מחובר על ידי הליבה בלבד. לצייר כמה שיותר ליבה ככל האפשר ולאחר מכן לחתוך את העור ואת הליבה לסגור ti כליות.
מרכיבים שתצטרך
כליהכליה
4
חותכים כל כליה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
כליהכליה
5
מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך 6 מ " מ.פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
ממלאים סיר חם או תבשיל עמוק עם שכבות חלופיות של תפוחי אדמה, בשר וכליות, ובצל, החל בשכבת תפוחי אדמה. מתבלים קלות בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כליהכליה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
יוצקים על המניה הקרה. למעלה עם שכבה של תפוחי אדמה, סידור הפרוסות כך שהם חופפים אחד את השני כמו רעפים גג כדי לכסות לחלוטין את הבשר. לעשות את תפוחי האדמה עם חתיכות זעירות של חמאה, ולשים את המכסה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מבשלים במרכז התנור למשך שעה וחצי, ומפחיתים את החום במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לחשוף את הסיר החם ולבשל במשך חצי שעה נוספת כדי לאפשר את תפוחי האדמה לחום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מגישים מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף