סיר טלה וכליה חם
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טלה וכליה חם סיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה, הצוואר האמצעי של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 160 c. סימן גז
חותכים את חתיכות הבשר של כל שומן עודף ולשטוף את כל רסיסים רופפים של עצם (לפעמים את העצמות להתפצל כאשר הקצב חותך אותם).
לקלף את השומן המקיף את הכליה. ניק את העור בצד המעוגל של כל כליה ולצייר אותו בחזרה בכל צד עד שהוא מחובר על ידי הליבה בלבד. לצייר כמה שיותר ליבה ככל האפשר ולאחר מכן לחתוך את העור ואת הליבה לסגור ti כליות.
חותכים כל כליה במחצית אופקית.
מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות.
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך 6 מ " מ.פרוסות עבות.
ממלאים סיר חם או תבשיל עמוק עם שכבות חלופיות של תפוחי אדמה, בשר וכליות, ובצל, החל בשכבת תפוחי אדמה. מתבלים קלות בין כל שכבה.
יוצקים על המניה הקרה. למעלה עם שכבה של תפוחי אדמה, סידור הפרוסות כך שהם חופפים אחד את השני כמו רעפים גג כדי לכסות לחלוטין את הבשר. לעשות את תפוחי האדמה עם חתיכות זעירות של חמאה, ולשים את המכסה בחוזקה.
מבשלים במרכז התנור למשך שעה וחצי, ומפחיתים את החום במידת הצורך.
לחשוף את הסיר החם ולבשל במשך חצי שעה נוספת כדי לאפשר את תפוחי האדמה לחום.