סיר לחץ בקר סטרוגנוף
סיר לחץ בקר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרק בשר בקר, פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סיר לחץ בקר סטרוגנוף, סיר לחץ בקר סטרוגנוף, ו סיר לחץ בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הבשר עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מחממים את השמן בסיר לחץ על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים לרכך ולהתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים את היין הלבן, חרדל וקמח, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את מרק הבשר, פטריות, גזר וסלרי.
לאבטח את מכסה סיר הלחץ ולהביא ללחץ גבוה מעל חום בינוני. פעם אחת בלחץ גבוה, לבשל במשך 18 דקות.
הסר מהחום, באמצעות שסתום שחרור מהיר, לפתוח בזהירות. מערבבים את neufchatel, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, מביאים סיר מים לרתיחה ומבשלים את האטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מחלקים את האטריות ובשר סטרוגנוף באופן שווה בין 6 קערות הגשה.