סירופ זהוב מאודה ספוג
גשו לסופר וקנו שמנת, חמאה, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: עוגיות פאדג'עם סירופ זהב, ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, ו Yakbap (עוגת אורז מאודה מתוקה עם אגוזים וצימוקים זהובים).
הוראות
הוסף 2 אינץ ' מים לסיר רחב גדול. הגדר מתלה או כמה חותכי עוגיות מתכת בתחתית הסיר ולהביא מים לרתיחה. להביא 3 כוסות מים נוספים לרתיחה בסיר קטן.
קערה חסינת חום חמאה, ואז לשפוך 1/4 סירופ כוס לתחתית. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מכות עד בשילוב.
יוצקים בלילה על סירופ. מכסים את הקערה עם סיבוב גדול של נייר שעווה, ולאחר מכן עם נייר כסף, crimping בחוזקה סביב קצה. לקשור חוט סביב שפת כדי לאבטח.
להגדיר קערה מכוסה על מתלה (מים צריכים לבוא שלושה רבעים של הדרך למעלה בצד של קערה; להוסיף מים רותחים במידת הצורך), לכסות סיר, ועוגת קיטור על מים רותחים 1/2 שעות.
הסר קערה מן הסיר ולתת לעמוד 5 דקות. השליכו נייר כסף ונייר שעווה. הפוך צלחת מעל קערה, ולאחר מכן הפוך עוגה על צלחת.
מגישים מיד, טפטף עם שמנת וסירופ נוסף.
* לסירופ הזהב של לייל יש קהל מעריצים נאמן בבריטניה, שם הוא מוערך בשל טעמו המלוח-מתוק, מעט חמאתי. תוכלו למצוא את לייל במחלקת האפייה של סופרמרקטים רבים, בחנויות מזון מיוחדות, וב-ethnicgrocer.com.