סירופ לימון
אם יש לך בערך שעה ו-25 דקות לבלות במטבח, סירופ לימון עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מצוין לנסות. תמורת 82 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 3. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 0 גרם חלבון , 1 גרם שומן , ובסך הכל 287 קלוריות . 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו פנקייק פולנטה בניחוח לימון עם סירופ טימין אוכמניות , פנקייק בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקלים וכיכר אוכמניות עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מיץ לימון, מים, סוכר, גרידת לימון ועמילן תירס בסיר על אש בינונית. מבשלים עד להסמכה, כ-5 דקות; להסיר מהאש.
מעקרים את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות.
יוצקים את סירופ הלימון לתוך הצנצנות החמות והמעוקרות, ממלאים את הצנצנות עד למרחק של 1/4 אינץ' מהחלק העליון.
העבירו סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר.
נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ולהבריג טבעות.
מעבדים צנצנות במים רותחים בסיר גדול למשך 10 דקות; מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים להתקרר.
לאחר התקררות, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, וודא שהאטימה מהודקת.