סירות חמאה קלויות ממולאות בנקניק, פסטה קלויה ואורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סירות קלוי Butternut ממולא נקניק, פסטאן קלוי ואורז. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1598 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט, דלורית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פסטת דלעת קלויה עם ריקוטן ואגוזי מלך קלויים, דלורית קלויה, נקניק ופסטה קייל, ו דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. טוסט הפסטה בחמאה עד זהב עמוק ואגוזים, ולאחר מכן להעביר צלחת.
יוצקים טפטוף של EVOO ולהמיס את הנותרים 1 כף חמאה. כאשר החמאה נמסה, לבשל את השום והבצל עד שהתרכך, 5 דקות. מערבבים את האורז, ציפוי עם החמאה, ומפזרים עם מרווה, מלח ופלפל.
יוצקים את היין, נותנים לו לספוג לתוך האורז, ולאחר מכן להוסיף את המניה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל את האורז, מכוסה, עד אל דנטה, 16 דקות.
צלב-האץ בשר סקווש butternut לתוך 1/2 אינץ ' - רחב עשרות. שמלה עם EVOO ומפזרים מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
טפטוף עם קצת דבש וצלי, לחתוך בצד למטה, עד הבשר הוא פשוט רך מספיק כדי להסיר בזהירות מן הפגזים, 15 עד 20 דקות. סקופ חתיכות סקווש לתוך צלחת, לחתוך בצד, לוודא שלא לשבור את קליפות סקווש.
מחממים רסס של EVOO במחבת מעל חום בינוני גבוה וחומים את הנקניק, מתפורר את הבשר כפי שהוא מבשל.
מערבבים את הנקניק מבושל עם פסטה, אורז ודלעת. למלא את קליפות סקווש עם המילוי, העליון עם טפטוף של EVOO. למעלה עם הגבינות ואופים עד חם משחימים, 30 דקות.
מקשטים עם צנוברים קלויים ומגישים חם.