סירות קישואים עם בולגור
סירות קישואים עם בולגור דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 241 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בולגור, בצל, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו סירות קישואים, סירות קישואים, ו סירות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בולגור ומים רותחים בקערה; מערבבים היטב. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
חותכים כל קישואים חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, עוזב קליפה עבה 1/4 אינץ', ולהגדיר פגזים בצד. קוצצים עיסת למדוד 1 1/2 כוסות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף 1 1/2 כוסות קישואים עיסה, בצל, כמון, ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים בולגור, גבינה, הבא 6 מרכיבים (גבינה דרך פלפל); מערבבים היטב.
כפית 1/3 תערובת bulgur כוס לתוך כל פגז קישואים, ומניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות.
הערה: לעשות קישואים-בולגור
אופים, להחליף עיסת קישואים עם 1 1/2 כוסות קלופים, קישואים קצוצים. תערובת כף בולגור לתוך תבשיל 1 ליטר במקום פגזים. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות.