סירי וניל עם שוקולד מריר ושקדים קלויים
סירי וניל דה קרם עם שוקולד מריר ושקדים קלויים נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, שמנת כבדה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סירי שוקולד מריר דה קרם, קל שוקולד מריר סירים דה קרם, ו שוקולד מריר מנטה סירי דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב 1 כוס שמנת בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים עיסת עם סכין קיצוץ, ולהוסיף לסיר יחד עם תרמילים ריקים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
הסר מהחום, לכסות, ולתת להחדיר 30 דקות.
מקציפים חלמונים וסוכר עם מצורף להקציף במהירות גבוהה עד תערובת עבה, צהוב חיוור, ונופל סרטים, כ 3 דקות. להביא חלב ושמנת בחזרה לרתיחה, ואז לשפוך לתוך כוס מדידה זרחנית. במהירות נמוכה, לאט לטפטף קרם חם לתוך תערובת ביצים, 1/4 כוס בכל פעם. כאשר חצי הקרם כבר משולב, אתה יכול להוסיף את השאר מהר יותר. מסננים את התערובת ולתת לשבת 20 דקות.
כדי להפוך את פודינג במיוחד משיי, לרפרף את כל עקבות של קצף לבן מן שמנת (זה יהיה די הרבה, על 1 כוס).
יוצקים תערובת לשישה כוסות קפה קטנות (1/2 כוס) או ramekins.
מניחים במחבת צלייה, ואז לשפוך מים חמים לתוך מחבת לבוא חצי למעלה outsides של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים כ -30 דקות, עד רפרפת רק מעט במרכז. באמצעות מרית שטוחה חסונה, להעביר פודינג מתלה כדי להתקרר לחלוטין. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 4 שעות ועד 3 ימים.
הגדר קערה על סיר מלא 1 ב. מים (לא נוגעים במים) ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שוקולד וחמאת קקאו (אם משתמשים בשמן, ממיסים שוקולד תחילה ומערבבים בשמן). עבודה עם 1 סיר דה קרם בכל פעם, ושמירה על שוקולד חם בדוד כפול, כפית 1 עד 2 כפית. שוקולד על פודינג (תלוי בגודל של כוס) כוס עצה כדי ליצור שכבה דקה, אפילו של שוקולד. אל תוסיף עוד שוקולד, גם אם נשאר קצת, השכבה תהיה עבה מדי. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
שוט הנותרים 1/3 כוס קרם. למעלה כל סיר de crme עם מנה של קצפת וקמצוץ שקדים.
* מצא חמאת קקאו, שמן זרעי ענבים ושקדים מארקונה עשירים בשוק Whole Foods וחנויות מכולת מצוידות היטב אחרות.