סירים חמים חזיר וירקות של ריק
סירים חמים חזיר וירקות של ריק דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 1155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 115 גרם של שומן למנה. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. לך לחנות ותביא גזר, יין שאו-סינג, כתף חזיר עם עצמות שמנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, ריק Bayless' שומה בוטנים מעושנת עם בשר חזיר Tenderloin, ו הסלסה של ריק..
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 3/4 אינץ'.
חצילים לקצץ ולהשליך גבעולים.
חותכים חצילים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מקלפים בצל וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מניחים מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן מערבולת למחבת המעיל.
מוסיפים חזיר ושום; מערבבים מדי פעם עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות.
למחבת, מוסיפים 1 כפית שמן, בצל, גזר ופטריות; מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד הבצל מתחיל חום, כ 10 דקות.
מוסיפים רוטב הויסין, יין, מרק בשר חזיר. מערבבים עד רותחים כדי לשחרר חתיכות השחמה במחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מוסיפים חצילים ופלפל פעמון למחבת.
מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה עד חזיר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 40 דקות יותר; מערבבים מדי פעם.
מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה לפי הטעם.