סלומי עם ענבים Mostarda וחיטה מלאה Gnocci פריטי
Salumi עם ענבים Mostardan ו חיטה מלאה Gnocci פריטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הצד שלך צלחת מתכון תיבת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 412 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפות של תפוזים 1, פלפל חריף, שמן זית, חופן מרכיבים אחרים הם כל מה שדרוש כדי לעשות את המתכון הזה כל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלומי עם Mostardan ענבים חיטה מלאה Gnocci פריטי, שומר-חזיר מעושן שום עם שומר Gremolatan ו ענבים Mostarda, ו חיטה מלאה ענבים אגוז בננה מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את כל החומרים exceptmustard להתבשל בחום overmedium סיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.מבשלים עד שהנוזלים מתעבים וגפנים הם רכים אבל רובם עדיין שלמים, stirringoften, כ -30 דקות.
מערבבים פנימה mustard.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.מגניב, כיסוי, וצינה.
מערבבים חלב חם וסוכר בקערה קטנה; מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד untilmixture נראה ספוגי, על 6 דקות.
מערבבים 3/4 כוס קמח, מלח, ו cayennein קערה גדולה.
מוסיפים 7 כפות מים פושרים, 1 כפית שמן זית, ותערובת yeastmixture; מערבבים עד doughforms רך מעט דביק. מעיל עוד קערה גדולה עם שמן זית.
מוסיפים בצק והופכים למעיל. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח.
בואו doughrise באזור חם ללא טיוטה עד כפול involume, על 1 שעה.
ללוש את הבצק על משטח העבודהשן, זורה קלות עם יותר קמח אםדביק מאוד. מחלקים בצק לשניים. צורה eachhalf לתוך 2 אינץ 'רחב 1/3 אינץ' עבה מלבן.מכסים בניילון נצמד.
הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר.הפעל 1 מלבן דרך המכונה 6 פעמים.
חותכים את הבצק במחצית לרוחב; להפוך machineto ליד הגדרה צרה יותר. המשך לרוץ דרך המכונה, התאמת הצרה הבאה אחרי כל 6 עובר, רצועת untileach הוא כ 4 אינץ 'רחב, 12 incheslong, ו 1/16 אינץ' עבה. חזור עם מלבן seconddough.
חותכים כל stripcrosswise בצק לרצועות 1 אינץ ' רחב.
יוצקים שמן קנולה לתוך עומק saucepanto גדול של 1 אינץ'. לצרף עמוק fythermometer למחבת; שמן חום על mediumheat ל 350°f. בצק ומטגנים בקבוצות untilgolden ו פריך, על 2 דקות perbatch.
העברת נייר מגבת-linedbaking גיליון.
מפזרים ניוקי חם עם גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 hoursahead.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.לחמם מחדש ב 350°f תנור על 5 דקות.
שירות עם mostarda וניוקי.