קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת סרט פטל

עוגת סרט פטל
עוגת סרט פטל דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 481 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 57 מעריצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. עוגת גבינה עם סרט פטל, פרוסות סרט פטל, ו עוגת סרט פטל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים 2 כוסות שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב צד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים מעל שוקולד, תוך הקצפה עד להמסה; להקציף את יתרת השמנת. מכסים ומכניסים למקרר לצינון. למילוי, באמצעות מסננת בסדר, לחץ פטל לתוך קערה גדולה. מחק זרעים. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תנו לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ומלח; מניחים בצד. לכל עוגה, בקערה גדולה, מקציפים 6 חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים 1/2 כוס מתערובת הקמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
בקערה אחרת מקציפים 3 חלבונים ו 1/4 כפית קרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, בערך 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס. מקפלים רבע חלבוני ביצה לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו. כף בעדינות לתוך 15 אינץ ' מרופדת קלף. 10 אינץ'. איקס 1-בתבנית אפייה; מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת. חזור על העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בקערה גדולה מקציפים 3 כוסות תערובת שוקולד לבן צונן עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקררים. בקערה מקררים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה. בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 5 דקות. ממיסים ג ' לטין על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תדיר. מערבבים ג ' לטין לפטל מסונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים קערה לקערה גדולה מלאה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים להתקרר עד שהתערובת סירופית, תוך ערבוב מדי פעם.
10
הסר מאמבט מים. מערבבים רבע מ -3 כוסות שמורות תערובת שוקולד מוקצפת לתערובת פטל; מקפלים פנימה את שלושת הרבעים הנותרים מתערובת השוקולד המוקצפת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
הפוך עוגות מקוררות על מדפי תיל. חתוך קצוות; חותכים כל אחד לאורך לשליש.
12
מורחים רצועה אחת עם כוס גדושה של תערובת פטל עד 1 אינץ'. של צדדים קצרים ו 1/2 אינץ'. של צדדים ארוכים. החל בקצה הקצר, להתגלגל. לעמוד על קצה במרכז צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
מורחים את תערובת הפטל שנותרה על הרצועות שנותרו. עבודה עם רצועה אחת בכל פעם, ומתחיל בקצה של הרצועה האחרונה, סליל סביב מרכז רול. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
מקציפים שוקולד לבן שמור עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
15
מורחים על גבי הצדדים ואת הצדדים של העוגה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
מקשטים עם פטל ונענע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "