סלופי ג'ו של Throwdown עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך שמן canolan, לחם שאור, פלפל קלוי קוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. נסו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הקטשופ והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
טיפים עגולים לפינה #4
5
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
6
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית עד חלקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו ומבשלים 30 שניות.
8
מוסיפים את רוטב ברביקיו, 1/4 כוס מים וקטשופ, מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים את החרדל, ווסטרשייר, דבש, סוכר חום ומולסה. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
כָּתֵף
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4
9
הסר את הכיסוי, להחזיר את הבשר למחבת ולהמשיך לבשל עד התעבה מעט, כ 10 דקות יותר.