סלט Jambalaya
כמה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פלפל, סלרי, רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו Jambalaya, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא מים לרתיחה. מערבבים את האורז. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
בזמן שהאורז מתבשל, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים עד חום שווה.
בקערה גדולה, מערבבים את האורז המבושל, בייקון מתפורר, שרימפס, בשר חזיר, פלפל, סלרי, בצל ועגבניות.
הכן את הרוטב על ידי לטאטא יחד את הרוטב סלט, טימין, אבקת צ ' ילי, שום, ומלח.
יוצקים על תערובת אורז, וזורקים למעיל. מכסים, ומקררים במקרר עד ההגשה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Granbazan Etiqueta Ambar Albarino]()
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.