סלט jicama פריך ומנגו עם צ'ילה וסיד
אם יש לכם אבקת צ'ילה - כל סוג חום הוא, jicama, מיץ סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פריך Jicaman וסלט מנגו עם צ'ילה וסיד, סלט שעועית שחורה עם מנגו, הדר & פריך Jicama, ו סלט עוף, מנגו וג'יקמה W טקילה-ויניגרט ליים.
הוראות
לקלף ולחתוך את jicama לרצועות דקות ארוכות. חותכים את המלפפונים לשניים, לגרוף את הזרעים ולאחר מכן לחתוך לרצועות דומות בגודל לרצועות jicama. מקלפים את המנגואים, חותכים את הלחיים, ואז פורסים את הפרוסות.
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה עם כוסברה קצוצה, אבקת צ ' ילה ומיץ ליים. כאשר מוכן לשרת, מתבלים עם קצת מלח ומקשטים עם עלי כוסברה טריים.