תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Radicchio עם תפוזים וזיתים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת פטה, castelfranco radicchio, 2 בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט Radicchio עם תפוזים וזיתים, סלט עדשים עם תפוזים קלויים ורדיקיו, ו סלט סקווש עם תפוזים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים קליפה ודורית לבנה מתפוזים. עבודה מעל קערה קטנה באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים. לסחוט ממברנות לשחרר מיץ.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב 1/4 כוס מיץ תפוזים וחומץ בקערה קטנה (מילואים הנותרים מיץ לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
לזרוק mâche, פריזה, ו radicchio בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים סגמנטים כתומים, בצל אדום פרוס, וזיתים קלמטה.