סלט אבוקדו וצדפות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, צדפות ים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו צדפה, מנגו וסלט אבוקדו, סלט צדפות טרופיות עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי, ו סלט צדפות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מרינדה: לשים את כל החומרים בקערה בינונית להקציף עד חלקה. שמור 1/4 כוס המרינדה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את הצדפות לקערה עם המרינדה. מכסים ומקררים עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את הצדפות מן המרינדה יבש לטפוח עם מגבות נייר. זרוק את המרינדה. מעיל מחבת גדולה כבדה עם שמן זית כתית מעולה ולשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את הצדפות בשכבה אחת. מבשלים עד הזהב בצד 1, על 2 דקות, בהתאם לגודל. הפעל וחום בצד השני, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
אבוקדו מקורמל: מעיל התחתון של מחבת קטנה, nonstick מעל חום בינוני, עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים 1 צד של פרוסות אבוקדו עם סוכר, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות אבוקדו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד הסוכר הוא caramelized וזהב, על 2 דקות. תסתובב בעדינות ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר לצלחת ולהניח בצד.
1
שימו את חסת התינוקות בקערה עם חצי ממקטעי האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את שמורות 1/4 כוס המרינדה ולזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1
שים את החסה לבושה על מגש הגשה. למעלה עם אבוקדו מקורמל, קטעי אשכוליות שנותרו, וצדפות.