סלט אבוקדו וצדפות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, צדפות ים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו צדפה, מנגו וסלט אבוקדו, סלט צדפות טרופיות עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי, ו סלט צדפות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מרינדה: לשים את כל החומרים בקערה בינונית להקציף עד חלקה. שמור 1/4 כוס המרינדה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות