קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלט אבוקדו וצדפות בגריל

סלט אבוקדו וצדפות בגריל
סלט אבוקדו וצדפות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, צדפות ים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו צדפה, מנגו וסלט אבוקדו, סלט צדפות טרופיות עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי, ו סלט צדפות בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מרינדה: לשים את כל החומרים בקערה בינונית להקציף עד חלקה. שמור 1/4 כוס המרינדה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1
מוסיפים את הצדפות לקערה עם המרינדה. מכסים ומקררים עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
הסר את הצדפות מן המרינדה יבש לטפוח עם מגבות נייר. זרוק את המרינדה. מעיל מחבת גדולה כבדה עם שמן זית כתית מעולה ולשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הוסף את הצדפות בשכבה אחת. מבשלים עד הזהב בצד 1, על 2 דקות, בהתאם לגודל. הפעל וחום בצד השני, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
אבוקדו מקורמל: מעיל התחתון של מחבת קטנה, nonstick מעל חום בינוני, עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מפזרים 1 צד של פרוסות אבוקדו עם סוכר, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
7
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד הסוכר הוא caramelized וזהב, על 2 דקות. תסתובב בעדינות ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הסר לצלחת ולהניח בצד.
1
שימו את חסת התינוקות בקערה עם חצי ממקטעי האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
הוסף את שמורות 1/4 כוס המרינדה ולזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1
שים את החסה לבושה על מגש הגשה. למעלה עם אבוקדו מקורמל, קטעי אשכוליות שנותרו, וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
מגישים ויניגרט נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך