סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף
סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם שום, בייקון טורקיה, ירקות סלט תערובת האביבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט פרמזן בייקון אבוקדו עם רוטב אבוקדו חריף, סלט PALEO BLT עם רוטב ראנץ אבוקדו חריף, ו סלט טאקו מזרח תיכוני עם גרגרי חומוס קלויים, רוטב אבוקדו חריף.
הוראות
במחבת 8 אינץ ' עמוק, במקום עוף בשכבה אחת.
מוסיפים מרק; חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות יותר.
בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, תהליך 1 אבוקדו, שום ומיץ לימון עד חלקה. בעוד המעבד פועל, בהדרגה להוסיף מים ושמן, עיבוד עד ההלבשה הוא חלק emulsified.
הסר עוף מנוזל לצלחת; עוף לגרוס עם 2 מזלגות.
בקערה גדולה, לזרוק ירקות סלט, טימין וחצי ההלבשה. למעלה עם עוף מגורר, תפוחים, אבוקדו 1, שומר ובייקון טורקיה.
טפטוף עם מחצית הנותרים של ההלבשה. מחלקים סלט באופן שווה בין 4 צלחות סלט.