סלט אבטיח בצורת לווייתן
אם יש לכם אוכמניות, פפאיה, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אבטיח בצורת לווייתן, לוויתן כחול, ו גזר בצורת סלט ביצים סהרונים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עם עיפרון, לעקוב אחר הגוף של הלווייתן על העור של האבטיח. ואז עם סכין x-acto, לחתוך בזהירות סביב התחקות שביצעת. כדי להסיר את חתיכות לחתוך, בעדינות להכניס את הסכין רחוק ככל האפשר מבלי לנקב את הצד השני ולדחוף את חתיכת לחתוך החוצה.
כדי להפוך את העיניים ואת בור המים, להשתמש corer תפוח אגרוף אותם החוצה.
הסר את החלק הפנימי של האבטיח עם כפית גדולה או baller מלון ומניח אותם בקערה גדולה.
חותכים את חתיכות אבטיח מן הקליפה לחתוך לחתיכות.
מסננים את המיץ העודף מן האבטיח לקערה.
מערבבים את המלון, תותים, אוכמניות, ענבים ירוקים פפאיה בקערה גדולה.
מוסיפים אבטיח לפירות מעורבים.
לשלב היטב ולזרוק לתוך לווייתן מפוסל. מקל את גבעול סלרי עלים בתוך בור המים כמו"נביעה מים". שים ענבים אדומים בתוך כל חור בעין.