סלט אגוזים מסוכרים עם ויניגרט אגוז
סלט אגוזים מסוכרים עם ויניגרט אגוז עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 594 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . אם יש לך chervil, מלח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה, ו סלט אגוזים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בסוכר חום, ומבשלים עד שהסוכר נמס והפך לחום עמוק - אבל לא שרוף, 5 עד 8 דקות.
לאחר הסוכר יש השחמה, מערבבים בחצאי אגוז עד מצופה סוכר מקורמל.
פרושים על תבנית אפייה מוכנה, ומניחים לתנור שחומם מראש. מבשלים עד מרכז אגוזי המלך יש רק הפך חום זהוב בהיר, על 5 דקות. לאחר ביצוע, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר עד חם או טמפרטורת החדר.
לטאטא את החומץ יחד עם עירית, פטרוזיליה, שמיר, ו chervil.
לטאטא אגוז ושמני בוטנים עד בשילוב טוב.
כדי לשרת, לזרוק את ארוגולה עם מספיק רוטב כדי להרטיב בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים על צלחות סלט ומקשטים עם אגוזי מלך מסוכרים.