סלט אגס גבינה כחולה
סלט אגס גבינה כחולה לוקח מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משרת 6 . רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ לימון, שמן זית, גבינה ובצל ירוק. 1 אדם התרשמו מתכון זה. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. סלט אגס גבינה כחולה, סלט אגסים וגבינה כחולה, ו סלט אגס גבינה כחולה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים אגסים, חתוכים כלפי מטה, בתוך 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מברישים עם 2 כפיות מיץ לימון.
מוסיפים מים ומיץ לימון שנותר למחבת.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או רק עד שהאגסים רכים.
מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, לטאטא את השמן, חומץ, מלח ופלפל. בקערה אחרת שלבו את הגבינה הכחולה, אגוזי המלך והבצל.
רגע לפני ההגשה מחלקים חסה בין שש צלחות; מזלפים רוטב. למעלה כל אחד עם חצי אגס ו 2 כפות תערובת גבינה כחולה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. בריק & מרגמה מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה עם 4.9 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![בריק & מרגמה מנצ 'סטר רידג' ויניארד שרדונה]()
בריק & מרגמה מנצ 'סטר רידג' ויניארד שרדונה