אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, סלט אגס פטל עם אגוזי מלך מזוגגים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם יש לכם סוכר, אגסים, ירקות סלט תערובת האביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אגסים עם אגוזי מלך מזוגגים, סלט אגסים עם בלסמי ואגוזי מלך, ו סלט אנדיב עם סטילטון, אגס ואגוזי מלך.
הוראות
1
במחבת כבדה קטנה על אש נמוכה מערבבים דבש וסוכר עד להמסת הסוכר; מוסיפים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
אופים בחום של 350 במשך 8-10 דקות או עד שהאגוזים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מורחים על נייר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
בקערה גדולה שלבו את ירקות הסלט, האגסים, הפטל, הגבינה ואגוזי המלך. בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
עם 50 קלוריות
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות מחזורים גלדיאטור שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.