סלט אגס רוקפור עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט אגס רוקפור, צרפתית בהבזק: אנדיב קלוי וסלט אגס עם ארוגולה, אגוזי מלך ורוקפור, ו Roquefort ו שטרודל אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, מערבבים 1/4 כוס סוכר יחד עם הפקאן. המשך לערבב בעדינות עד שהסוכר נמס וקרמל את הפקאן. בזהירות להעביר אגוזים על נייר שעווה. אפשר להתקרר, ולפרק לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
עבור הרוטב, תערובת שמן, חומץ, 1 1/2 כפיות סוכר, חרדל, שום קצוץ, מלח ופלפל.