. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: כתום ג'ינג'ר טמפה וסלט אורז חום עם ויניגרט בלסמי כתום (טבעוני, ללא גלוטן אם טמפה ללא גלוטן משמש), סלט אורז ויניגרט כתום, ו בוק צ'וי סלט אורז חום עם רוטב שומשום כתום.
הוראות
1
בסיר גדול לשלב אורז ומים. מבשלים מעל חום גבוה עד שחין תערובת. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 45 עד 60 דקות או עד אורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בקערה קטנה להקציף את מיץ התפוזים, שמן, חומץ בלסמי, דבש, גרידת תפוזים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים רוטב על אורז מבושל חם ומערבבים היטב. כיסוי וצינה עד קר.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
4
ממש לפני ההגשה מערבבים את עלי התרד, התפוזים והבצל לתוך תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)