קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אורז ים תיכוני

סלט אורז ים תיכוני
סלט אורז ים תיכוני נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אורז ים תיכוני, סלט אורז ים תיכוני, ו סלט אורז ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים מלפפון עם 1 כפית מלח; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. לשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים אורז 1 כפית מלח. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים מלפפון, אורז, זיתים, ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים שמן זית, חומץ ופלפל בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקציף תיל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים תערובת שמן זית על תערובת אורז; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים על עלי חסה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך