סלט אורז ים תיכוני
סלט אורז ים תיכוני נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אורז ים תיכוני, סלט אורז ים תיכוני, ו סלט אורז ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלפפון עם 1 כפית מלח; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. לשטוף היטב.
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים אורז 1 כפית מלח. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מערבבים מלפפון, אורז, זיתים, ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מערבבים שמן זית, חומץ ופלפל בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקציף תיל.
יוצקים תערובת שמן זית על תערובת אורז; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה.
מגישים על עלי חסה, אם תרצה.