סלט אורז כוסברה חמה
סלט אורז כוסברה חם נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי חום, מיץ לימון, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה מצוין. נסו סלט אורז כוסברה חמה, סלט צ'ילי חם עם כוסברה פסטו, ו כרובית חמה וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים אורז ומים לרתיחה עם 1 כף שמן 1/2 כפית מלח בסיר כבד 2 ליטר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים ואורז רך, כ -50 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להעביר תבנית אפייה רדודה מגניב להתחמם.
בעוד אורז עומד, לבשל כוסברה זרעי כמון הנותרים 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ריחני וצל כהה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שום, קישואים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא פריך במכרז, 5 עד 7 דקות. לזרוק תערובת קישואים עם אורז, עשבי תיבול, מיץ לימון, פקאנים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
אורז רגיל יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם במיקרוגל או קיטור על מים רותחים לפני הוספת תערובת קישואים.