סלט אורזו עם שרימפס ופטה
סלט אורזו עם שרימפס ופטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 297 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מנטה, מלח כשר, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שרימפס Orzo עם פטה, שרימפס Orzo Fetan, ו שרימפס בזיליקום עם Fetan ו Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה (כ -2 דקות פחות מאשר התווית מכוונת).
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים; לנער את העודף.
להעביר לקערה גדולה ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את השרימפס, ערבוב מדי פעם כדי למנוע clumping.
לזרוק את השרימפס על תבנית אפייה עם 1 כף שמן זית, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם; לסדר בשכבה אחת. לצלות את השרימפס, הופך פעם אחת, עד אטום ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השרימפס, גרידת לימון ומיץ, בצל ירוק, מנטה, שמיר, מלפפון, פטה, זיתים ואת 1/3 כוס שמן זית הנותרים לקערה עם הפסטה; לזרוק.
מגישים מיד או מקררים, מכוסה, עד 6 שעות. (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)