זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: שרימפס שנחאי, עוף שנחאי, ו לומפיאנג שנחאי.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות הסיניות, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד שהם בישלו דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. לשטוף את האטריות עם מים קרים כמה פעמים כדי לצנן, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערת סלט גדולה, מקציפים יחד את הקטשופ, שמן שומשום, רוטב סויה, סוכר חום, מלח כשר ומיץ ליים עד שהסוכר החום נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את האטריות, בצל ירוק, גזר, קישואים, פלפל אדום, זרעי שומשום, פתיתי פלפל אדום לתוך הקערה, בעדינות לזרוק לערבב היטב את הסלט ואת המעיל עם רוטב. להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.