קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות35
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות שנחאי

סלט אטריות שנחאי
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: שרימפס שנחאי, עוף שנחאי, ו לומפיאנג שנחאי.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות הסיניות, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד שהם בישלו דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. לשטוף את האטריות עם מים קרים כמה פעמים כדי לצנן, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערת סלט גדולה, מקציפים יחד את הקטשופ, שמן שומשום, רוטב סויה, סוכר חום, מלח כשר ומיץ ליים עד שהסוכר החום נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את האטריות, בצל ירוק, גזר, קישואים, פלפל אדום, זרעי שומשום, פתיתי פלפל אדום לתוך הקערה, בעדינות לזרוק לערבב היטב את הסלט ואת המעיל עם רוטב. להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון