סלט איטלקי קצוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט איטלקי קצוץ. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פימינטוס, חסה, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קצוץ איטלקי, סלט קצוץ איטלקי, ו סלט קצוץ איטלקי.
הוראות
בקערת זכוכית או נירוסטה גדולה, לשלב את הרומיין, פפרוני, פימינטוס, בצל, ואת לבבות ארטישוק או זיתים. לזרוק לשלב.
מוסיפים את החומץ, השמן, המלח, הפלפל והפרמזן לקערה. לזרוק ביסודיות כדי לשלב את החומרים.
השתמש סלמי קצוץ או פרושוטו במקום פפרוני.
להוסיף קצת pepperoncini קצוץ לתבל את הסלט.
נסה כוס חומוס מרוקן ושטוף שימורי במקום לבבות ארטישוק.
גבינת פרובולונה חתוכה תהיה תוספת נחמדה.
מערבבים בערך שליש כוס עלים בזיליקום דק פרוס.
המלצת יין: הפיימונטים שותים יותר מברברה הטבעית שלהם מאשר בכל יין אחר, כי החומציות הפריכה והטעמים הבלאקברי הבהירים שלה נמצאים בבית עם כל כך הרבה מנות. נסה Barbera D ' Alba עם סלט זה ואתה יכול להיות להמיר את עצמך.