סלט אנדיב חורף
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם גרגיר נחלים, חצאי פקאן, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. זה מושלם עבור חורף. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט אנדיב חורף, סלט הדרים חורפי, אסקרול ואנדיב, ו סלט כרוב אדום, רדיצ'יו ואנדיב / סלט חורף.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את האנדיב, גרגיר הנחלים והשאלוט.
מפזרים אגוזי פקאן וזרעי רימון.
בקערה קטנה, לטאטא את השמן, מיץ לימון, קליפת לימון, מלח ופלפל.
מזלפים מעל סלט; מגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את שלוס יוהנסברג גלבלאק ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-35 דולר לבקבוק.
![ארמון יוהנסברג גלבלק ריזלינג]()
ארמון יוהנסברג גלבלק ריזלינג
צהוב לימון מבריק. האף צעיר עם פרחים לבנים, קליפת לימון טחונה ואגסים. החיך יציב ורענן, מאוזן היטב עם חומציות פריכה. מורכב, מאוזן ומעודן במיוחד.משתלב היטב עם סלטים ועוף צלוי.