סלט אנטיפסטו השני
סלט אנטיפסטו השני נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות, עלי בזיליקום, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, סלט אנטיפסטו, ו סלט אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה את סלמי הגנואה והסופרסטה, הפרובולון, המוצרלה, העגבניות והארטישוק. פורסים את הפלפלים האדומים הקלויים ומוסיפים אותם לקערה, יחד עם כ -3 כפות מיץ.
מערבבים פנימה את הזיתים הקצוצים.
מזלפים שמן זית על כל המנה, ואחריו חומץ היין האדום והפלפל השחור. ניתן להכין סלט מבעוד מועד ולקרר אותו עד להגשה.
קורעים את עלי הבזיליקום הטריים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לסלט רגע לפני ההגשה.