אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וראשוני מתכונים לרפרטואר שלך, אספרגוס וסלט עגבניות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 125 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 15 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו אספרגוס, פטרוזיליה, חומץ יין אדום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 80%, המנה הזו די טובה. סלט עגבניות אספרגוס, סלט אספרגוס עגבניות, ו סלט אספרגוס עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את האספרגוס והקישואים בסל קיטור; מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים למשך 2 דקות. שוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
בקערה גדולה שלבו את האספרגוס, הקישואים, העגבניות, הבצל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
הקציפו את השמן, החומץ, השום, המלח המתובל והחרדל; יוצקים מעל תערובת האספרגוס וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.