סלט אספרגוס מגולח
סלט אספרגוס מגולח עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט אספרגוס מגולח, סלט אספרגוס מגולח, ו סלט אספרגוס מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, חומץ, שאלוט, וקמצוץ כל מלח ופלפל בקערה קטנה.
בוא נשב 15 דקות.בינתיים, טוסט צנוברים במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות.
הסר לקערה קטנה כדי להתקרר.באמצעות מקלף ירקות, דק לחתוך את האספרגוס לאורכו לרצועות ומניחים בקערה גדולה. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של חנית אספרגוס, prop את החנית על ידית עץ שטוחה של מרית או כף. זה יעלה אותו גבוה מספיק כדי לאפשר לקילר לנוע בחופשיות.)
לטאטא את שמן הזית לתערובת חומץ לימון בזרם דק ויציב. לטעום ולתבל את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מוסיפים את הצנוברים המקוררים, ההלבשה, מחצית הפרמזן, ואת כל הפטרוזיליה לאספרגוס ולזרוק עם הידיים לשלב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם פרוסות גבינת פרמזן שנותרו.