סלט ארוגולה
סלט ארוגולה נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 298 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו בצל, זרעי דלעת, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. נסו סלט ארוגולה, תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט ארוגולה, ו סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה זורקים יחד את הארוגולה, הבצל, גרעיני הדלעת והפרמזן המגולח. מתבלים במלח.
מזלפים חומץ ושמן וזורקים. טועמים ומתבלים מחדש.