סלט ארוגולה ואגסים עם ויניגרט שרי דיז'ון
זה עובד גם הר ד ' אובר תקציב ידידותי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ארוגולה, חומץ שרי, חצאי אגוזי מלך ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 88%. נסו סלט אגסים קלויים ושאלוט עם ויניגרט שרי-דיז'ון, ארבעה סלט סלק על ארוגולה עם ויניגרט שרי, ו סלט אגסים עם בייקון ושרי-ויניגרט יין עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את עלי הארוגולה לקערה בינונית. ליבה ופורסים את האגס לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ומוסיפים לארוגולה.
בקערה קטנה נוספת מקציפים יחד חומץ, חרדל, שמן זית ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל.
זורקים את הארוגולה והאגסים עם הרוטב. מחלקים את הסלט בין הצלחות ומעליהם אגוזי מלך קלויים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. המחזורים גלדיאטור שרדונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.