סלט ארטישוק ופטריות
סלט ארטישוק ופטריות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, לבבות ארטישוק מושרים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט ארטישוק ופטריות גלם, סלט פטריות, עגבניות וארטישוק-דל שומן, ו סלט ארטישוק, פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף חומץ דיז ' ון. להקציף לאט ב 3 כף. שמן זית.
ממיסים חמאה עם 1 כף הנותרים. שמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, על 4 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול ונמל; לבשל עד היין מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ארטישוק וזיתים למחבת. לבשל, ערבוב, עד חם, 1 עד 2 דקות.
הסר מחבת מחום ועונה עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק תרד עם ויניגרט ולחלק בין צלחות. תערובת ארטישוק כף על גבי; מפזרים עגבניות וגבינה.