סלט ארטישוק צלוי
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? סלט ארטישוק קלוי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. נסו טונה, ארטישוק וסלט פלפל אדום קלוי, דלעת קלוי סקווש, סלט גבינה ארטישוק & עזים, ו סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את לבבות הארטישוק בקערה עם 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ולזרוק עד לבבות הארטישוק מצופים. לזרוק את לבבות ארטישוק על מחבת גיליון להתפשט לתוך שכבה 1; צלי בתנור במשך 20 דקות.
בינתיים, תכיני את הויניגרט.
מניחים את שאלוט טחון, מיץ לימון, חרדל, 1 כף חומץ, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 5 שניות.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים לתוך מחית ירוקה. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך 1/2 כוס שמן זית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה עד החומרים הם מחית דק. תניח בצד.
מניחים את לבבות ארטישוק קלוי בקערה ולזרוק עם מספיק ויניגרט כדי להרטיב.
מוסיפים את הצלפים, פלפלים אדומים, בצל אדום, פטרוזיליה, 4 כפות חומץ פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים, ולזרוק בעדינות.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור הטעמים להתמזג.