סלט בטטה
סלט בטטה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ סיידר, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו סלט בטטה נא (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את 6 המרכיבים הראשונים (באמצעות פלפל).
מניחים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 13 דקות או עד רק במכרז; לנקז.
מבשלים את השעועית במים מלוחים רותחים 4 דקות עד פריך במכרז.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
מערבבים תפוחי אדמה, שעועית וכוסברה בקערה בינונית.
מוסיף את הרוטב צ ' אטני; לזרוק מעיל.