קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

סלט בטטה

סלט בטטה
אם יש לך סוכר חום, תפוחי אדמה מתוקים, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו סלט בטטה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 8 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז, וקריר מעט.
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המיונז ואת הסוכר החום. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, אגוזי מלך וצימוקים עד מצופה באופן שווה. צ ' יל לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
מיונזמיונז
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה