סלט בטטה במרינדה
סלט בטטה במרינדה דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 56 סנט למנה מנות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, דבש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט בטטה במרינדה מדהים , ירכי עוף במרינדה עם בטטה , וירכי עוף במרינדה של לינזי פרייר עם בטטה .
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-23 דקות או רק עד לריכוך.
לנקז; מצננים מעט ומקלפים.
בינתיים, בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים את תשעת המרכיבים הבאים; נער היטב.
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. בקערה גדולה, פורסים חצאי תפוחי אדמה ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מוסיפים את הבצל והפלפל הירוק. רוטב שייק; מטפטפים על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות. לזרוק עלי דפנה.