סלט בטטה דרומי
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. לחם בטטה דרומי, פשטידת בטטה דרומית, ו פשטידת בטטה דרומית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר בינוני מבשלים בטטות במים מומלחים רותחים רק עד שהם רכים, בערך 5-8 דקות (לא מבשלים יתר על המידה).
מסננים; זורקים עם מיץ הלימון.
בקערה גדולה, לשלב, מיונז, מיץ תפוזים, דבש, קליפת תפוז, זנגביל, מלח ואגוז מוסקט.
מוסיפים את תפוחי האדמה החמים, הסלרי והתמרים. לזרוק למעיל היטב. מכסים ומצננים.
לפני ההגשה מערבבים בעדינות אגוזי פקאן. כף סלט על מגש מרופד בחסה. מסדרים תפוזים סביב סלט.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תמצית ס. א. פרום ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![ס. א. פרום אסנס ריזלינג]()
ס. א. פרום אסנס ריזלינג
צבע זהב חיוור. ארומטי, עם ניחוחות של משמש ואפרסק. יבש עם טעמי פירות טריים המאוזנים באופן מושלם על ידי חומציות עסיסית ואופי מינרלי.תיהנו לבד או עם מגוון של אורמתאבנים ומאכלי ים.