סלט בטטה פובלנו
סלט בטטה Poblano עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח, בטטות, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Poblano קלוי וסלט בטטה, תפוח אדמה מתוק בגריל-סלט Poblano, ו סלט בטטה ופובלנו עם דבש ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מקום בצל קצוץ בצלחת קטנה של מים קרים מאוד; להפריש.
לקלף תפוחי אדמה מתוקים; לחתוך לקוביות 1 אינץ'. לבשל תפוחי אדמה מתוקים במים רותחים 10 דקות או עד פירסינג בקלות עם מזלג.
ב 10-12 אינץ 'מחבת, לבשל צ' יילס מעל חום גבוה 3 דקות או עד העור מתחיל להשחיר.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים; מבשלים 3 דקות.
מערבבים בארוגולה, שמן ומיץ מ 1 של לימונים.
מסננים בצל; מערבבים לסלט.
העברת תערובת למנה מכוסה; להכניס למקרר 1 שעה או עד צונן.
מערבבים כוסברה לסלט. מתבלים לפי הטעם במלח ומיץ מלימון שני.