סלט בקר בלסמי בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט בקר בלסמי בגריל. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קרוטונים בטעם קיסר, מים, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: סלט בלסמי-עוף בגריל, סלט ויניגרט בלסמי בגריל, ו סלט רוסטביף ללא בישול עם גבינת עיזים ובלסמי.
הוראות
מערבבים חומץ ומים בקערה קטנה. מערבבים בתערובת ההלבשה. מערבבים בשמן. לחלק את תערובת ההלבשה לשניים.
מניחים בשר בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית לאחסון מזון פלסטיק חובה כבדה.
יוצקים חצי מתערובת הרוטב על בשר בקר; הופכים בשר למעיל. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר לפחות 2 שעות. מכסה ומקרר נשאר ההלבשה.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. כיסוי בשר בקר גריל 4 עד 5 סנטימטרים מחום בינוני 15 עד 20 דקות, מפנה צחצוח עם מרינדה מדי פעם, עד doneness הרצוי. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
חותכים בשר לפרוסות 3x 1/4 אינץ'.
מחלקים ירקות סלט, ארוגולה, עגבניות ופטריות בין 4 צלחות. למעלה עם בשר בקר; טפטוף עם נשאר ההלבשה.