סלט בקר חם ואגוזי לוז דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 295 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . תמורת $3.51 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לך מים, אגוזי לוז, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה אוראו אגוזי לוז ובננה , עוגת לוז עם חמאה , ועוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו .
הוראות
1
מניחים בשר בקר בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את מרכיבי המרינדה; יוצקים על בשר בקר. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, שלבו את מרכיבי הרוטב; לְהַפְרִישׁ.
4
מניחים ירקות בקערת סלט גדולה; לְקַרֵר. במחבת על אש גבוהה, משחימים מחצית מבשר הבקר ומרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוציאים ואז משחים את שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מסננים ומוסיפים את כל בשר הבקר לירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
באותה מחבת מחממים רוטב.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
יוצקים על הסלט וזורקים במהירות. מעל אגוזי לוז, בצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק