סלט ברודה הוואי תפוחי אדמה מק (מקרוני).
זקוק לארוחה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו ? סלט תפוחי אדמה מאק (מקרוני) הוואי יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 42 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-50 דקות . גשו לסופר וקנו אפונה, מלח ופלפל, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , וזה טוב. סלט מקרוני הוואי , סלט מקרוני הוואי וסלט מקרוני הוואי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור; מקלפים וקוצצים את הביצים שהתקררו.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב, כ-15 דקות.
מסננים ומניחים במקרר לצינון.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את המקרוני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-8 דקות.
מסננים במסננת סט בכיור; לשטוף במים קרים.
טורפים יחד את המיונז, החומץ, אבקת הקארי, זרעי הסלרי, המלח והפלפל בקערה.
מערבבים את תפוחי האדמה המצוננים, המקרונים, הביצים הקצוצות, הגזר, האפונה והבצל בקערה גדולה. מערבבים בזהירות את הרוטב; מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.