סלט ברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לכם מלח, אפונה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3675 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול.
הוראות
1
בלנש את הברוקולי: להביא סיר גדול של מים, מלוח עם כפית מלח, לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את פרחי הברוקולי. מבשלים 1-2 דקות, תלוי כמה פריך אתה רוצה את הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
3
דקה אחת תהפוך את הברוקולי לירוק ותשאיר אותו פריך למדי. שתי דקות יבשלו את הברוקולי, אבל זה עדיין יהיה מוצק. הגדר את הטיימר שלך ואל תבשל במשך יותר מ 2 דקות, או הברוקולי יקבל רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
מסננים את הברוקולי ומיד לשים לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר ברוקולי מתקרר, לנקז אותו היטב (טפיחה יבשה על מגבת תה נקי או לשים טווה סלט כדי להסיר לחות עודפת).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב